Perhejuhlat

Juhlavasti perheen ja suvun kesken!

Asariina palvelee perhejuhlien järjestäjiä monella tavalla. Nettikukkakaupasta on helppo tilata juhlava asetelma kotiin tai viemisiksi. Jos et itse pääse juhlaan, voit osoittaa arvostusta tilaamalla kukkatoimituksen juhlapaikalle. Ja tietenkin Asariina voi vastata myös suurten sukujuhlien tilan ja pöytäkattausten koristelusta. Siirry katsomaan nettikukkakaupan onnittelukukkien vaihtoehtoja. Muista, että listassa on vain muutamia kysytympiä vaihtoehtoja – tilauksesta valmistamme toivomasi suruasetelman tai kimpun.

Kukkia kastetilaisuuteen tai nimijäisiin

Uuden elämän ihme, kaste ja nimijuhla ansaitsevat herkän asetelman tai puhtautta symbolisoivan kimpun. Kysy vuodenajan valikoimista ja kukkavaihtoehdoista.

Ruusuja rippijuhlaan tai valmistujaisiin

Kuva kirkon pihasta rippikukat kädessä tai kuva ylioppilaslakissa pitkät ruusut kainalossa kuulunevat yleisempiin kuviin kotialbumeissa. Monissa perhejuhlissa juuri kukat tuovat juhlatunnelman – siirry nettikukkakauppaan.

Onnittelukimput ja juhlapöydän katseenvangitsijat

Hektisen elämäntavan myötä perheen ja suvun juhlien merkitys on korostunut. Pyöreiden vuosien täyttäminen, kultahääpäivä tai muu perhejuhla on aina hyvä syy kutsua maailmalle karannut lähisukulaisten joukko kokoon. Kukat kuuluvat juhlaan – kysy uusia ideoita kukkien käyttämiseen perhejuhlassa. Muista, että listassa on vain muutamia kysytympiä vaihtoehtoja – tilauksesta valmistamme toivomasi suruasetelman tai kimpun.

Äiti tai isä Joensuun seudulla?

Nettikukkakauppa on pelastus silloin, kun tahdot muistaa Joensuun seudulla asuvaa äitiä, mummia, isää tai ukkia, etkä pääse itse paikalle. Kotiovelle mukavan kortin kera kiikutettu ruusu, orkidea, hortensia tai muu kaunis kukkalähetys on lämmin tapa muistaa äitien- tai isänpäivänä, jouluna tai syntymäpäivänä.

Siirry nettikukkakauppaan tästä.

Soita tai lähetä sähköpostia, jos haluat hinta-arvion perhejuhliin liittyvästä koristelusta ja tai kukkatoimituksista.