Häät

Elämän juhlavimpaan päivään!

Onko hääjuhla perinteiset kirkkohäätapahtuma suuren suvun kera, ”päivä prinsessana” -tyylinen hemmottelujuhla, rennot juhlat ystävien kanssa tai aivan jotain muuta? Asariina tarjoaa kukka- ja koristeluasiantuntemusta persoonallisen hääjuhlanne suunnitteluun. Nettikukkakaupassa on muutamia kuvia morsiuskimpuista, mutta jokainen kimppu suunnitellaan aina räätälöiden toiveittesi mukaan pukuun, hiuksiin, hiuskukkiin sopivaksi, joten ota yhteyttä!

Morsiuskimput ja sulhaskukat

Morsiussidontaa suunnitellessa huomioidaan värit, muodot, symbolit, koko ja tietenkin kukkavalinnat toiveittesi ja ajankohtaan liittyvän saatavuuden mukaan. Useimmiten morsiuskimppu, sulhasen rintakukka sekä morsiamen ja morsiusneitojen hiuskukat suunnitellaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Useimmat haluavat säilyttää morsiuskimpun ja tilaavat siksi heittokimpun erikseen. Myös morsiusparin kulkupeli kirkosta hääjuhlapaikalle koristellaan usein samantyylisillä kukilla. Soita tai siirry tilauslomakkeeseen – kerro häiden ajankohta ja koristelutarve, saat hinta-arvion toteutuksesta.

Kukat vihkimisseremoniaan

Kirkko, tsasouna, sali tai koti voidaan koristaa juhlavasti kukilla. Asariina on tila- ja juhlakoristamisen ammattilainen. Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö siirtymällä tilauslomakkeeseen.

Hääjuhlapaikan koristelu

Vihkimisen jälkeen on mukava siirtyä juhlapaikkaan, joka on kaunis kuin morsian. Asariina käyttää tila- ja juhlakoristelussa usein myös luonnonkukkia ja luonnonmateriaaleja. Voit myös tilata pelkän koristeluideoinnin, jos esimerkiksi kaaso ystävineen hoitaa toteutuksen.