Muistotilaisuudet

Surusidonnat ja hautajaiskoristelu

Surun hetkellä kukat jatkavat siitä mihin sanat loppuvat.

Surukukat Joensuun seudulla

Asariina toimittaa kotiovelle tai surevalle työyhteisölle ”Otamme osaa suruunne” – kukkaviestejä Joensuun seudulla. Soita ja tilaa toimitus. Voit tilata surukukat myös nettikukkakaupan kautta, katso tästä vaihtoehtoja surukukista. Muista, että listassa on vain muutamia kysytympiä vaihtoehtoja – tilauksesta valmistamme toivomasi suruasetelman tai kimpun.

Surusidonnat ja kukkalaitteet

Asariinan ammattitaidolla valitut ja sidotut hautajaisvihkot ja perinteiset kukkalaitteet toimitetaan tilauksesta myös lähialueen kappeleihin. Muistokortin tekstaus asiakkaan toimittamalla tekstillä sisältyy hintaan. Kangasnauhojen tekstaus 5 euroa. Siirry nettikukkakauppaan katsomaan vaihtoehtoja hautajaisten surukukista.
Soita ja kerro käytettävissä oleva budjetti (alk. 25 e) ja kukkatoiveesi ─ suunnittelemme toiveittesi mukaisen surusidonnan.

Arkkukoristeet ja kappelin koristelu

Toteutamme myös siunaamistilaisuuden tilakoristelun sekä mahdolliset kukkakoristeet arkkuun, alttaritaulun edustalle sekä muistotilaisuuteen. Pyydä edullinen kokonaistarjous – halutessanne hoidamme kukkatoimitukset jäähyväissanoilla sekä koristelut kokonaan puolestanne.

Muistotilaisuuden pöytä- ja tilakoristelut

Asariinan ammattitaidolla suunniteltu muistotilaisuuden pöytä- ja tilakoristelu tuo arvokkuutta ja juhlavuutta omaisen muistotilaisuuteen. Pyydä edullinen kokonaistarjous, joka voi sisältää kukat ja arkkukoristeet siunaustilaisuuteen sekä muistotilaisuuden koristelun. Ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostilla lisätietoja.